Service & onderhoud

Home/Activiteiten/Service & onderhoud

Ook na ingebruikneming van installaties is Jespers de juiste partner met een breed pakket aan diensten op het gebied van service & onderhoud.  Onze gekwalificeerde, technische monteurs beheren en verzorgen inspecties, controles en (preventief) onderhoud aan tal van installaties voor klimaat, sanitair en elektrotechniek. Ook zijn zij gespecialiseerd in het traceren en snel verhelpen van storingen en defecten. U kunt daarbij rekenen op een betrouwbare en een slagvaardige aanpak, want onze monteurs streven ernaar het oponthoud zo kort mogelijk te houden. Ook is Jespers de juiste partij voor het opstellen en uitvoeren van het totale onderhoudsbeleid binnen uw organisatie.

Uw cv ketel dient regelmatig gecontroleerd te worden op een goede werking en veiligheid. Goed onderhoud voorkomt niet alleen onverwachte storingen, maar ook onnodige slijtage van uw kostbare apparatuur. Deze slijtage zal ook een hoger energieverbruik tot gevolg hebben.

Door een regelmatige controle te laten plaatsvinden, worden eventuele cv-ketel problemen vroegtijdig gesignaleerd en kunnen wij deze voorkomen, zodat u niet in de koud huis komt te zitten. CV-ketel onderhoud is dus erg belangrijk.

Het onderhoud van uw centrale verwarming wordt conform de nieuwe wetgeving uitgevoerd. Wij zijn Erkend Technicus gas en bezorgen u na het onderhoud het wettelijke reiniging- en verbrandingsattest.